Subway® Restaurants International Pages
 
Development
Menu
Voedingsgegevens
Restaurant zoeken
Virtuele tour
Home
44130 Restaurants in 109 Landen   171 Restaurants in NEDERLAND
NEDERLAND

Andere talen :
English 
 
 
 
 
 


Welkom op de Nederlandse website van Subway. In Nederland is Subway snel groeiend en heeft als doestelling 210 vestigingen open te hebben in 2010. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en ondernemende personen die graag eigen baas willen zijn en onderdeel willen zijn van een succesvolle, snel groeiende organisatie met als doelstelling de Subwayketen groot te maken in Nederland.


Met meer dan 44,000 vestigingen in 109 landen is SUBWAY® de grootste sandwich-franchiseketen ter wereld en zijn we leidinggevend geworden in de internationale groei van de 'quick service restaurant' markt.

De eerste keer dat er een SUBWAY® vestiging haar deuren buiten Noord Amerika opende was in het Midden-Oosten in de kleine natie Bahrain in december 1984.Sinds die tijd is het SUBWAY® concept de hele wereld over gegaan van Argentinië tot Zambia 

Waar de SUBWAY® restaurants ook geopend worden, het basismenu blijft relatief gelijk - met uitzondering van enkele culturele en religieuze variaties. Wereldreizigers kunnen dezelfde hoge kwaliteit van de ingrediënten verwachten onafhankelijk van welk land zij bezoeken. U kunt genieten van een 30 cm kalkoenfilet-sub met keuze uit een variatie van groenten en sauzen, geserveerd op brood dat vers in het restaurant is gebakken in Jamaica. Vervolgens naar Nieuw-Zeeland afreizen om dezelfde kalkoenfilet-sub te krijgen en dezelfde smaak te ervaren!

Vraag het ons!
Opmerkingen, vragen en contact informatie

  Franchise mogelijkheden   Menu  |  Voedingsgegevens  |  Restaurant zoeken  |  Virtuele tour  |  Home

Uw technische vragen en opmerkingen kunt u sturen naar het SUBWAY® Web Team
Voor algemene opmerkingen en vragen kunt u de bovenstaande Ask Us link gebruiken

Juridische informatie Wet op de privacy